Screen Shot 2017-05-01 at 19.27.03
 

Sett ord på dansen

 

Prosjektet er et samarbeid mellom Jenny Svensson og Silje Solheim Johnsen.

Last ned brosjyre her
 
Les mer om prosjektet her
 
10609447_10154533699365214_8233316569977451281_n-2
 

Mandagsmoderne

 

Klassene ledes vekselvis av Silje Solheim Johnsen, Jenny Svensson og Åshild Thinn.

 
LES MER HER
 
 


unnamed

 
 

 

TYGG! PÅ SKOLEN
Haugen Produksjoner

 

TYGG! på skolen springer ut av scenekunst forestillingen TYGG! som nettopp handler om å tygge som en fullverdig aktivitet i seg selv. Tre dansekunstnere, en ernæringsfysiolog og forfatter, og en musiker dekker på til langbord og serverer fordøyelig dans, knasende lyder, god mat, saftige tekster og video.

 
LES MER 
 
Bilder i bevegelse_01

 

VERKSTEDET “BILDER I BEVEGELSE”

av Marianne Bjørnmyr og Silje Solheim Johnsen

 

Verkstedet lar kursdeltakerne reflektere over dans og bevegelse i stillestående bilder. Hva er bevegelse, og hvordan kan vi se det gjennom et bilde?

 

Verkstedet starter med besøk på utstilling av Marianne Bjørnmyr og Silje Solheim Johnsen hvor kursdeltakerne får inspirasjon og mulighet til å reflektere over samspillet mellom dans og fotografi.

 

LES MER
 
 

Teater_Alo_01

 

FORUMTEATER ALO

 

Teater Alo er ei teatergruppe med base i Tromsø. Teater Alo arbeider med utgangspunkt i Augusto Boals Theatre of the Oppressed – De undertryktes teater.

 

LES MER
 
 
Sjakk-dans_02
 

SJAKK-DANS

av Maria Stødle, Jenny Svensson og Silje Solheim Johnsen

 

Sjakk-dans er en workshop og forestilling av og med med kursdeltakere og tre profesjonelle dansekunstnere. I løpet av workshopen får kursdeltakerne prøve rollene som både medkoreograf og danser.Tanken med prosjektet er at elevene skal oppleve dansekunst på tre ulike måter; utøve, skape og se dans.

 

LES MER